fbpx

Особеностите при кредитиране на българи с доход от Англия

Особености на кредитиране на българи работещи в чужбина

Ако живеете в Англия и възнамерявате да закупите имот с ипотечен кредит от България, то от този материал ще разберете повече за особеностите при кредитиране на българи с доход от Англия.

В момента, все повече българи теглят ипотечни кредити за покупка на имот, защото България се оказва все по-атрактивен лихвен оазис за покупка на имот с кредит. И да, офертите на банките са много добри, а лихвите ниски.

Ако работите в чужбина и по-конкретно в Англия, и възнамерявате да закупите имот с кредит в България, то със сигурност е препоръчително да знаете какви документи са ви необходими, трябва ли да идвате в България или може всичко да стане онлайн, от коя институция в Англия трябва да си извадите документи, имате ли нужда от съдлъжник, на каква степен на завършеност банките отпускат кредит.

Отговорите на тези и подобни въпроси, може да разберете от екипа на Арена Консулт – ние сме лицензиран кредитен консултант и от години работим с българи работещи в чужбина.

В този материал ще откриете линкове към полезни статии за кредитирането с доход от чужбина, както и линк към видеа със запис от двата пролетни уебинара, които направихме с представителя на Арена Консулт за Англия – г-жа Светла Чолакова.

Консултациите с Арена Консулт са безплатни, може да се свържете със Светла Чолакова на: 00 44 7877 184 215, svetla_cholakova@yahoo.co.uk и запазите час за безплатна консултация.

Светла Чолева - Кредитен консултант Кондон

Разгледайте и материалите по теми тук:

Съдлъжник по кредит на българи работещи в чужбина?

https://arenaconsult.bg/sadlazhnik-po-kredit-na-balgari-raboteshti-v-chuzhbina/

Особености при кредитиране на българи работещи в чужбина

Особености при кредитиране на българи работещи в чужбина

Кредити на българи работещи в чужбина с Арена Консулт

Кредити на българи работещи в чужбина с Арена Консулт

 

Финансират ли банките кредити на българи работещи в чужбина?

Финансират ли банките кредити на българи работещи в чужбина?

Специален Playlist в YouTube с видеа за българи работещи в чужбина, както и запис от уебинарите – с много въпроси задавани от зрителите, вижте тук: https://www.youtube.com/playlist?list=PLjmiHvFm_UdEH0nk1u013ZC5LTXK0uu75

 

Не се колебайте да се свържете с нас и разберете всичко важно и необходимо за кредитирането с доход от чужбина.

Ще отговорим на въпросите, които ви интересуват. Ще получите професионално мнение и обслужване.

Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.