Какво представлява фирмения кредит?

Това е финансово решение за юридическите лица. Фирмите кандидатстващи за отпускане на фирмен кредит най общо могат да се разделят на корпоративни клиенти и фирми от малкия и среден бизнес. Банките имат различни критерии при определянето една компания към кой от двата вида клиенти принадлежи, като основни показатели са годишният оборот реализиран от фирмата, печалбата реализирана през последните години, дълготрайните активи собственост на фирмата, наличието на други кредити и други.

Важен ли е отговора на тези въпроси за вас?

 • firmeni krediti 101Искате ли да знаете до какво води неправилното съдружие в един фирмен кредит?
 • Искате ли да знаете как се образуват лихвите по фирмените кредити, обвързващите продукти по вашия кредит и как би се отразило на вас и фирмата при невъзможност за плащане?
 • Интересно ли ви е да знаете, дали се взема под внимание вашия фирмен кредит, ако искате да изтеглите заем на физическо лице?
 • Искате ли да знаете финансират ли банките стартиращи фирми?

Заявете кратка среща на, която ще се запознаем със ситуацията ви и като резултат от нея вие ще получите:

 • Сравнителен анализ на банковите оферти на разбираем език, за да вземете информирано решение
 • Ясна информация за избора си на кредит от водещите банки у нас
 • Ще спестите време и усилия от обикаляне по банки.
 • Ще спестите пари от лихви и допълнителни продукти
 • Ще научите за подводните камъни и образуването на лихвата по фирминети кредити
 • Съдействие през целия процес на кредитната сделка и последващо обслужване
 • И най-важното, услугите на Арена Консулт са БЕЗПЛАТНИ за клиентите ни!
заяви безплатна консултация

Кандидатстването за ипотечен кредит се случва в 3 лесни стъпки

Много хора споделят, че не им достигат средствата за бизнес решенията им, процесът при кандидатстване и одобрение е бавен, обикалят от банка в банка, не разбират как се сравняват офертите, не са наясно с документите, разочаровани са от бумащината, която им искат и допълнителните условия, които им поставят.

В Арена Консулт всичко се случва в 3 лесни стъпки!

Искате ли да разберете как клиентите на Арена Консулт преминават процедурата по кандидатстване?

• Първоначална консултация, в която да ни споделите Вашите нужди, желания, възможности, за да можем да бъдем максимално полезни
• След като имате всички оферти и ви предоставим сравнителен анализ  избирате най-изгодния за вас кредит съобразен с вашите нужди
• Изготвяме нужния за банаката финансов план и анализ
• Помагаме в набора на документи,съдействаме за проверка на историята на имота
• Контролираме спазване на сроковете по процедурите и съдействаме за бързо разглеждане
• Своевременно уведомяване за окончателното решение на банката, съгласуваме на допълнителните условия поставени от банката (ако има такива) и съдействаме при усвояване на кредита
• Помагаме в сключване на необходимите застраховки съгласно изискванията на Банката, при възможно най-добрите условия на пазара
• Разясняваме за допълнителните продекто, които ще бъдат поставени като условие
• Предлагаме последващо съдействие и консултации по обслужване на кредита

И най-важното, услугите на Арена Консулт са БЕЗПЛАТНИ за клиентите ни!

заяви безплатна консултация
ипотечeн кредит за покупка на имот
ипотечeн кредит за покупка на имот

 

Отзиви

След многократни безуспешни опити от моя страна да изтегля кредит попаднах на правилния консултант Арена-консулт.

Помощта на Мария Йорданова ми осигури не само да изтегля ипотечен кредит, но и възможност да рефинансирам при много по –добри условия в друга банка.

Услугите на Арена-консулт ми спестиха средства които да използвам за други цели.

Пламен Петров / Facebook

Искахме с приятелят ми да закупим имот с ипотечен кредит без да имаме необходимото самоучастие. Не бяхме наясно как може да се случи.

Докато се лутахме по банки, наши приятели доволни клиенти ни препоръчаха Мария Йорданова от Арена-консулт.

Мария ни обясни, че има възможност, но това крие своите рискове и е много важно какъв имот ще изберем. Човек от екипа на Арена-консулт Веселка Иванова, брокер успя да намери имот по нашите желания и възможности.

С помощта на двете дами имаме мечтания дом на невероятно изгодни условия.

Препоръчваме горещо екипа на Арена-консулт

Аделина Борисова / Google

Приятелството ми с Мария Йорданова започна в далечната 2014 когато имах нужда да получа финансиране на акт 14 за няколко имота.

Преди нашето запознанство кредитът ми беше отказван няколко пъти, но с нейна помощ намерихме правилната банка, възможно най-добрите и изгодни условия за мен.

Тази сделка беше начало и на нашето приятелство. В годините многократно моето семейство използва услугите на Арена-консулт за нови ипотечни кредити и за рефинансиране.

Препоръчвам Мария Йорданова първо като отговорен и добър човек и след това като безупречен специалист .

Галя Тонкова / Facebook

Бих препоръчала Арена Консулт с две ръце! Не съм си представяла, че покупка на имот може да е толкова лесен процес с помощта на Мария!

Нейната подкрепа, бързина, ангажираност и съвети, както и съвместна и работа с банките и инвеститора, ми спести ценно време и рискове! Хиляди благодарности!

Таня Христева / Facebook

Мария Йорданова от „Арена-консулт“ ЕООД е изключителен професионалист и човек, който много ни помогна при покупката на недвижим имот тази година. Без нея не само нямаше да успеем да сключим сделка, но нямаше и да получим благоприятните за нас условия.

Мария познава банковия пазар и условията на банките, което ни спести много усилия и време. Нейната мрежа с контакти улесни работата по кредита и отново ни спести много време и усилия. Безценна е!

Огромно благодаря!

Силвия Петрова / Google

Безкрайно съм благодарна на Мария Йорданова – за вниманието, съдействието и улеснението по време на целия процес от началото до края на моята ипотечна сделка, а дори и след това. Бързина, компетентност, търпение са характерни думи за нейната работа. Времето което ми спести беше безценно.

Мечтите се сбъдват с дори от разстояние!

Dessislava Dilovska / Facebook

Препоръчвам професионалният екип на „Арена-консулт“ ЕООД , по конкретно Мария Йорданова! Тя ми помогна да придобия имот, които беше моя мечта, но имаше проблем. Нейните съвети и контакти ми помогнаха да взема правилното решение и сега имам невероятната къща с кредит, който изплащам с лекота.

Във всеки един момент в който се колебаете за избора на банка и т.н. за някаква финансова услуга, Мария Йорданова и нейният ще Ви насочат в най-правилната посока и ще Ви осигурят най-добрите условия!

Десислава Стилиянова / Facebook

Нашите партньори