Каква е тайната на Арена Консулт да спечелва преференциални условия за клиентите си и да да дава експертно мнение?

Отговорът е в екипа и непрестанното обучение!

Екип на Арена Консулт

arena consult ekip 2

Екип на Арена Консулт – В нашия екип има представители на градове от Варна, Разград, Пловдив, Стара Загора, София, Шумен, Бургас. Работим на територията на цялата страна – онлайн и физически много успешно.

В екипа на консултантска агенция Арена Консулт има представители на различни професии инженери, брокери на агенции за имоти, собственици на счетоводни кантори, застрахователи и консултанти по европейско планиране.

Ние правим регулярни обучения на, които освен, че се обучаваме, присъстват и гост лектори от различни области. На нашите тиймбилдинги ехти смях, обсъждане на казуси от практиката, обучения на актуалните в сферата на тенденции. И естествено награждаваме най-добрите консултанти.

Арена Консулт разполага и с представителство в Лондон

Светла Чолева - Кредитен консултант КондонГ-жа Светла Чолакова живее в Англия от 2001 година, работи като счетоводител, а от няколко години и като финансов консултант за Арена Консулт.

Помага на българи работещи в Англия да изтеглят кредит от България за покупка на имот.

Светла живее и работи в Англия от 2001 г. През цялото време работи като дипломиран счетоводител за строителни компании. Практическия опит, който Светла има й показва, че много хора и бизнеси имат нужда от финансова грамотност, която тя разработва.

Светла решава да инвестира в България и иска да финансира имота със заем от банка директно от България разбира трудностите на хилядите българи в Обединеното кралство при купуване на имот.

Кредитът е и първата повода Светла да срещне  Арена Консулт където й помагаме да изтегли подходящ за нея кредит.

А вече е и официален представител на компанията в Англия.

За контакт с нас

Присъедини се към екипа на Арена Консулт!

Ако имате социални контакти, приятели, колеги на, които можем да помогнем да направят информиран избор за ипотечен кредит може да ги свържите с нас.

Ние ще им помогнем безплатно и безпристрастно.

Предлагаме ви да станете наш референт и без усилия от ваша страна след успешна сделка да получавате паричен бонус от нас регламентиран в договорни отношения.

Ако пък искате да научите тънкостите на професията в кредитното посредничество, да помагате на хората, заповядайте при нас.

Ще ви осигурим фирмено обучение, помощ при реализирането на сделки, контакти, регулярни обучения за новостите и пазара. Среда от невероятно позитивен екип и специалисти в различни области.

Ще имате пряк мениджър, който ще ви помага. И на края, но не последно място ще получавате добра бонусна система на заплащане.

Присъединете се към екипа на Арена-Консулт – фирма с 14 годишна история на пазара в кредитното посредничество. Желаете ли да сте част от екип ни и заедно сбъдваме мечтите на много клиенти?

Свържете се с нас сега!

Кандидатствай сега като изпратиш CV на имейл на office@arenaconsult.bg

Арена консулт Варна - Мария Йорданова - Кредитен консултант
ипотечeн кредит за покупка на имот