fbpx

Съдлъжник по кредит на българи работещи в чужбина?

sadlazhnik po kredit na balgari raboteshti v chuzbina

От материала ще разберете необходим ли е съдлъжник за кредита ако работите в чужбина.

Голяма част от банките, които финансират кредити на българи работещи в чужбина изискват съдлъжник по кредита. И това е друга важна особеност при финансирането на българи работещи в чужбина.

Може да е майка, баща, пенсионер. На някои клиенти съдлъжници им стават техните родители, сигнал, че техните деца ще върнат парите, че имат доверие на децата.
Всичко зависи от социалния статус и професията ви, от колко години сте там. Ако работите като програмист, ИТ специалист, лекар, медицинска сестра. Професии, които сме имали в нашия опит – можем да се преборим да няма съдлъжник, а лице за контакт.

А някои банки търсят някой да отговаря да отговаря на съотношението дълг – доход.

Някои банки пък ще поискат лице за контакт, който да включат в документацията.

И това също мога да бъдат родителите Ви. Които също могат да Ви представляват по време на сделката, разбира се с подходящо пълномощно.

Ако сте решили да теглите кредити, не знаете какви са изискванията, документите, подводните камъни – помислете, свържете се с Арена Консулт.

Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.