Какво представлява ипотечния кредит за строеж и момент?

Ипотечен кредит за строеж и ремонт за граждани са обезпечени с ипотека върху жилищен или не жилищен недвижим имот, предоставят възможност за дългосрочно нисколихвено финансиране. Това е целеви кредит, който е предназначен за хора, които изграждат къщи и извършват довършителни ремонти дейности в имотите си. За обезпечение банката може да приеме парцела (УПИ-то), върху който се строи. Когато достигнете до акт 14 банката ще приеме за обезпечение новата сграда и ще финансира да довършите обекта. Финансирането на сглобяеми къщи е трудно , но с наша помощ възможно при спазване на точно определени изисквания.

Преди да изтеглите кредити задавали ли сте си някои от тези въпроси?

 • ipotechen kredit za stroezh i remont vaprosiИнтересуват ли ви условията при, които банките отпускат кредити за строеж на сглобяеми къщи?
 • Необходим ли ви е съдлъжник / поръчител за кредит на ремонт или строеж на къща?
 • Наведнъж ли се отпуска кредита за строеж на къща?
 • Финансират ли се сглобяеми къщи?

След нашата консултация като резултат ще получиш:

 • След консултацията ще ти предложим най-добрите оферти на разбираем език в максимално кратък срок.
 • Ясна информация за избора си на кредит от водещи банки у нас
 • Ще спестите усилия и време в търсене на оферти
 • Ще получите съдействие през целия процес
Заяви безплатна консултация

Кандидатстването за ипотечен кредит се случва в 3 лесни стъпки

Много хора споделят, че процеса при кандидатстване е бавен, ходят от банка в банка да сравнят офертите, приготвят десетки документи, отнема доста време докато разберат дали ще са одобрени и сделката за имота не е минала, наемат адвокати.

В Арена Консулт всичко се случва в 3 лесни стъпки!

Искате ли да разберете как клиентите на Арена Консулт преминават процедурата по кандидатстване?

 • Първоначална консултация, в която да ни споделите Вашите нужди, желания, възможности, за да можем да бъдем максимално полезни
 • След като имате всички оферти избирате най-изгодните за Вас условия като лихва и добри условия
 • Помагаме в набора на документи, съдействаме ти за покупка на имот, за проверка на историята на имота
 • Контрол на сроковете и процедурите по разглеждане
 • Своевременно уведомяване за окончателното решение на банката, съгласуване на допълнителните условия поставени от банката (ако има такива) и съдействие при усвояване на кредита
 • Сключване на необходимите застраховки съгласно изискванията на Банката, при възможно най-добрите условия на пазара
 • Последващо съдействие и консултации по обслужване на кредита
 • Консултации за други финансови продукти

И най-важното, услугите на Арена Консулт са БЕЗПЛАТНИ за клиентите ни!

заяви безплатна консултация
ипотечeн кредит за покупка на имот
ипотечeн кредит за покупка на имот

 

Отзиви

След многократни безуспешни опити от моя страна да изтегля кредит попаднах на правилния консултант Арена-консулт.

Помощта на Мария Йорданова ми осигури не само да изтегля ипотечен кредит, но и възможност да рефинансирам при много по –добри условия в друга банка.

Услугите на Арена-консулт ми спестиха средства които да използвам за други цели.

Пламен Петров / Facebook

Искахме с приятелят ми да закупим имот с ипотечен кредит без да имаме необходимото самоучастие. Не бяхме наясно как може да се случи.

Докато се лутахме по банки, наши приятели доволни клиенти ни препоръчаха Мария Йорданова от Арена-консулт.

Мария ни обясни, че има възможност, но това крие своите рискове и е много важно какъв имот ще изберем. Човек от екипа на Арена-консулт Веселка Иванова, брокер успя да намери имот по нашите желания и възможности.

С помощта на двете дами имаме мечтания дом на невероятно изгодни условия.

Препоръчваме горещо екипа на Арена-консулт

Аделина Борисова / Google

Приятелството ми с Мария Йорданова започна в далечната 2014 когато имах нужда да получа финансиране на акт 14 за няколко имота.

Преди нашето запознанство кредитът ми беше отказван няколко пъти, но с нейна помощ намерихме правилната банка, възможно най-добрите и изгодни условия за мен.

Тази сделка беше начало и на нашето приятелство. В годините многократно моето семейство използва услугите на Арена-консулт за нови ипотечни кредити и за рефинансиране.

Препоръчвам Мария Йорданова първо като отговорен и добър човек и след това като безупречен специалист .

Галя Тонкова / Facebook

Бих препоръчала Арена Консулт с две ръце! Не съм си представяла, че покупка на имот може да е толкова лесен процес с помощта на Мария!

Нейната подкрепа, бързина, ангажираност и съвети, както и съвместна и работа с банките и инвеститора, ми спести ценно време и рискове! Хиляди благодарности!

Таня Христева / Facebook

Мария Йорданова от „Арена-консулт“ ЕООД е изключителен професионалист и човек, който много ни помогна при покупката на недвижим имот тази година. Без нея не само нямаше да успеем да сключим сделка, но нямаше и да получим благоприятните за нас условия.

Мария познава банковия пазар и условията на банките, което ни спести много усилия и време. Нейната мрежа с контакти улесни работата по кредита и отново ни спести много време и усилия. Безценна е!

Огромно благодаря!

Силвия Петрова / Google

Безкрайно съм благодарна на Мария Йорданова – за вниманието, съдействието и улеснението по време на целия процес от началото до края на моята ипотечна сделка, а дори и след това. Бързина, компетентност, търпение са характерни думи за нейната работа. Времето което ми спести беше безценно.

Мечтите се сбъдват с дори от разстояние!

Dessislava Dilovska / Facebook

Препоръчвам професионалният екип на „Арена-консулт“ ЕООД , по конкретно Мария Йорданова! Тя ми помогна да придобия имот, които беше моя мечта, но имаше проблем. Нейните съвети и контакти ми помогнаха да взема правилното решение и сега имам невероятната къща с кредит, който изплащам с лекота.

Във всеки един момент в който се колебаете за избора на банка и т.н. за някаква финансова услуга, Мария Йорданова и нейният ще Ви насочат в най-правилната посока и ще Ви осигурят най-добрите условия!

Десислава Стилиянова / Facebook

 

Нашите партньори