Казвам се Мария Йорданова и съм майка, съпруга, дъщеря, авантюрист, пътешественик, инвеститор, мениджър, преподавател.

От 25 години помагам на хората, от 20 съм предприемач в различни сфери, от където идва и огромния ми опит, и познания. Създател и управител съм на няколко фирми, една от които е „Арена Консулт“ ЕООД – независим лицензиран кредитен посредник с лиценз от БНБ ВСI 00008 и консултантска фирма в сферата на личното финансово планиране. Участвала съм в множество европейски проекти и организиране на мащабни събития.

Арена консулт Варна - Мария Йорданова - Кредитен консултантОсновах Арена Консулт в тежката финансова криза през 2009 година и беше предизвикателство да се задържим и развием. За тези години реализирахме стотици сделки в сферата на ипотечното, потребителското и фирмено кредитиране. Станахме свидетели на много човешки съдби, с много от клиентите споделихме радостта да се сдобият с мечтания дом, с други да развият мечтания бизнес, а с трети безумно да им намалим кредитната тежест.

Ние работим с нашите клиенти в екип и сме истински щастливи и когато на лицата им грее усмивка от щастие, това е знак, че сме се свършили добре работата.

Благодарим на всички, които ни се довериха! Ще продължим да работим за Вас, да Ви помагаме безпристрастно и професионално, за да можете да вземете информирано решение.

Ако искате да разберете повече за мен и препятсвията, които минах, разберете моята история от интервюто, което направих.

ИНТЕРВЮ С МАРИЯ ЙОРАНОВА

Екип на арена онсулт

През 2021 година по време на един от локдауните започнах да предавам моят опит и на хора, които искат да споделят този уникален бизнес, и да помагат на колеги, приятели, познати.

Горда съм, че ме последваха пъстроцветни личности, с които изповядваме еднаква ценностна система и които могат да дадат допълнителна стойност на клиентите. В нашия екип има представители на градове от Варна, Разград ,Пловдив, Стара Загора, София, Шумен, Бургас и представители на различни професии инженери, брокери на агенции за имоти, собственици на счетоводни кантори, застрахователи и консултанти европейско планиране.

Ние правим регулярни обучения, на които освен, че се обучаваме, присъстват и гост лектори от различни области. На нашите тийм билдинги ехти смях, споделяне, една общност! Решаваме казуси от практиката.

И естествено награждаваме най-добрите консултанти.

ЕКИП НА АРЕНА КОНСУЛТ
ekip arena konsult 03

В Арена Консулт е винаги динамично, интересно, полезно и забавно

Участие лекция на тема финанси и кредитиране Арена Консулт пред Инвест Про, г-жа Мария ЙордановаВярваме, че човек трябва да се обучава непрестанно, затова и често участваме в курсове.

А в същото време имаме много опит и знания, които с удоволствие споделяаме на десетки семинари обучения.

През годините станахме предпочитан партньор на много банки, затова си заслужихме доста награди.

Разбира се, за да упражняваме тазиз професия, разполагаме и със сертификат от БНБ.

Всички наши грамоти, участия и сертификати може да видите тук.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ