Какво представляват потребителските кредити?

Потребителският кредит най-често се тегли за покупката на стоки, оборудване, а понякога е предпочитан и за финансиране на ремонтни дейности. Не са редки и случаите потребителски кредит да се тегли за до финансиране на разходи за жилищен кредит. Важно е да се знае, че осигурителният доход, превода на работна заплата, а по някога и съдлъжник са задължителни условия за постигане на добро и евтино финансиране.

Преди да изтеглите кредити задавали ли сте си някои от тези въпроси?

 • potrebitelski krediti 101Интересно ли ви е да знаете каква е възможно най-голямата сума потребителски, която банката може да ми отпусне?
 • Искате ли да знаете как да предоговорите лихвата по потребителския си кредит и дължите ли такси?

След нашата консултация като резултат ще получите:

 • Сравнителен анализ на банковите оферти на разбираем език, за да вземете информирано решение
 • Ясна информация за избора си на кредит от водещите банки у нас
 • Ще спестите време и усилия от обикаляне по банки.
 • Ще спестите пари от лихви и допълнителни продукти
 • Съдействие през целия процес на кредитната сделка и последващо обслужване
 • И най-важното, услугите на Арена Консулт са БЕЗПЛАТНИ за клиентите ни!
заяви безплатна консултация

Кандидатстването за потребителски кредит се случва в 3 лесни стъпки

Много хора споделят, че процесът при кандидатстване е бавен, обикалят от банка в банка, искат им превод на заплата и съдължник.

В Арена Консулт всичко се случва в 3 лесни стъпки!

Искате ли да разберете как клиентите на Арена Консулт преминават процедурата по кандидатстване?

 • • Първоначална консултация, в която да ни споделите Вашите нужди, желания, възможности, за да можем да бъдем максимално полезни
  • След като имате всички оферти и ви предоставим сравнителен анализ  избирате най-изгодния за вас кредит съобразен с вашите нужди
  • Контролираме спазване на сроковете по процедурите и съдействаме за бързо разглеждане.
  • Своевременно уведомяване за окончателното решение на банката, съгласуваме на допълнителните условия поставени от банката (ако има такива) и съдействаме при усвояване на кредита
  • Помагаме в сключване на необходимите застраховки съгласно изискванията на Банката, при възможно най-добрите условия на пазара
  • Предлагаме последващо съдействие и консултации по обслужване на кредита
  • Консултации за други финансови продукти

И най-важното, услугите на Арена Консулт са БЕЗПЛАТНИ за клиентите ни!

заяви безплатна консултация
ипотечeн кредит за покупка на имот
ипотечeн кредит за покупка на имот

Отзиви от клиенти

Отлично
Въз основа на 39 отзива
Stanislav Zhelev
Stanislav Zhelev
27 Март 2023
Много добро професионално отношение към клиентите, коректност, точност и винаги на линия за възникнали въпроси във връзка с кредита към даденият момент. Препоръчвам услугите на фирма "Арена консулт". За в бъдеще отново бихме ползвали техните услуги.
Neli Kafadarova
Neli Kafadarova
22 Март 2023
Изключително компетентни специалисти.Предложиха ни най- подходящата и изгодна оферта. Бяха до нас със съдействие и подкрепа през цялото време на процедурите. Благодарим ви!!!!
Suzana Arsova
Suzana Arsova
20 Март 2023
Препоръчвам Арена-консулт ЕООД и най-вече Мария Йорданова на всички българи работещи в чужбина,които имат нужда от кредит за покупка на имот.Прекрасен човек и професионалист.
Ivaylo Dechev
Ivaylo Dechev
14 Март 2023
I have been using Arena Consult since 2021. They have successfully guided me through the process of refinancing. Also thy are conducting series of webinars for the company where I work, where we discus all the financial and pension topics.
Руми Дончева
Руми Дончева
8 Март 2023
Ползвах услугите на Арена - консул в лицето на Мария Йорданова и съм много доволна от консултацията и съдействието за кредит.
Teodora Dimitrova
Teodora Dimitrova
20 Декември 2022
Мария е страхотен консултант. Бяхме в задънена ситуация, но тя ни помогна и ни спести много време.
Sylvia P
Sylvia P
19 Декември 2022
Мария Йорданова е изключителен професионалист и човек, който много ни помогна при покупката на недвижим имот тази година. Без нея не само нямаше да успеем да сключим сделка, но нямаше и да получим благоприятните за нас условия. Мария познава банковия пазар и условията на банките, което ни спести много усилия и време. Нейната мрежа с контакти улесни работата по кредита и отново ни спести много време и усилия. Безценна е! Огромно благодаря!
Dessislava Dilovska
Dessislava Dilovska
18 Декември 2022
Безкрайно съм благодарна, Мария - за вниманието, съдействието и улеснението по време на целия процес от началото до края на сделката, а дори и след това. Мечтите се сбъдват не без Ваша помощ, дори от разстояние! ♡
Димитър Михов
Димитър Михов
17 Декември 2022
Искрени благодарности на г-жа М. Йорданова за оказаното ни съдействие при закупуване на имот. Благодарности за нейната отзивчивост, компетентност и професионализъм. Креативна, гъвкава, с нови идеи за решаване на проблема. сем. Михови

Нашите партньори