fbpx

Какво ни дава професионалния кредитен консултант?

Какво ни дава професия кредитен консултант

Да бъдеш кредитен консултант не е лесно. Това е изключително динамична професия в още по-динамични времена.

Без значение на кой професионален кредитен консултант се доверите и от какъв кредит се нуждаете, пътят до финализиране на сделката не е лек. Изискват се много познания в областта на осигурителното и вещното право, недвижимите имоти, анализ на пазара и актуалните условия на банките. Разбира се, не бива да забравяме, че кредитният консултант трябва да притежава комбинативност и много търпение.

Нашата професия ни дава много и непрекъснато ни държи будни.

Това е професия, която ни мотивира постоянно да учим не само за продуктите на банките партньори, но и да се развиваме.

Причината сте Вие – нашите клиенти!

Всеки казус, всяка история е много различна и ние искаме да Ви помогнем да откриете своя щастлив край. За да се случи това, ние трябва да имаме знания, умения, търпение и да сме в крак с времето. Да знаем за здравните, икономическите, политическите кризи и разцвети.

Това е професия, която можем да работим от различни краища на света.

Чувстваме се най-значими, когато наши сънародници извън България ни търсят, за да им помогнем да се сдобият с имот и да спестят от разходите си. Такива клиенти са вдъхновение.

Ние условно разделяме кредитополучателите на 2 типа:

– Кредитополучатели, за които кредитът е двигател. За нас е чест да работим с такива клиенти, защото те са целеустремени, дисциплинирани и мотивиращи. Те са винаги в крак с тенденциите на пазара и, когато работим в екип сме щастливи да видим резултата.

– Кредитополучатели, които имат страх от кредита. Това е нормално и затова ние сме тук, за да им помогнем. С наша помощ и правилно премерен риск и дисциплина, успяваме да им помогнем. И сме щастливи, когато ни се обадят за втори ипотечен кредит и ни кажат: „Аз придобих смелост!“.

Най-голямото удовлетворение е признанието усмивките щастливите лица.

Ние ставаме част от сбъдването на мечтите на нашите клиенти и техния живот.

Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.