fbpx

Инфлацията и далаверата с лихвата от банката

Инфлацията и далаверата с банките

Често чуваме клиенти да споделят „ Няма да си давам моите пари, ще взема от банката колкото се може по-голям ипотечен кредит, защото инфлацията е по-висока от лихвата.“

И това е най -голямата „ далавера“,  която са открили. Взимаме кредит от банката купуваме два, три, пет апартамента, които уж се „само изплащат и стопяват инфлацията“.

Тази логика е и вярна, и не е вярна. Зависи кой я прилага.

Имаме клиенти, които изповядват тази мантра, но са със стабилни професии, работят в Германия, Австрия и тези клиенти никога няма да останат без стабилни доходи предвид професията им.
Ако Вие обаче работите в България и във времена на криза трябва да запазите работата си?
Защитени ли са вашите доходи? Ако сте на заплата Вашият работодател ще Ви вдигне ли заплатата с темпа на инфлацията? Ако намалее обема работата, или сметките за газ, ток са огромни, ще запазите ли работното си място?

Така, че преди да ударите „далаверата“ с банката, помислете, че това партньорство е 20-30 години, питайте хора за изненадите, за подводните камъни, за последствията, консултирайте се БЕЗПЛАТНО Е!

Арена Консулт Ви предлага безплатна и експертна консултация в търсенето на кредит за дом, бизнес или текущи нужди.

Предлагаме Ви съдействие по:
  • Обединяване и/или рефинансиране на съществуващи задължения
  • Кредит за покупка и ремонт на жилище
  • Потребителски кредити
  • Фирмен кредит за инвестиционни и оборотни нужди, за стартиращ бизнес
  • Застраховки и инвестиции
Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.