fbpx

Динамична и интересна пролет за Арена Консулт

dinamichna prolet arena consult 3

Динамична и интересна пролет за Арена Консулт

Оказа се, че пролетта в Арена Консулт е много динамична и интересна. Развълнувани и силно мотивирани сме да продължаваме да помагаме на партньорите си и всички наши клиенти.

Какво се случи през пролетните месеци?

Разберете сега в материала, който подготвихме.

Започваме с най-зареждащото и вдъхновяващо събитие, управителят на Арена Консулт – Мария Йорданова участва като доброволец на събитието на нашите приятели Коко и Ивето от Activе Siting. Това е техника, която ни помага да се справим с физически и емоционални блокажи.

dinamichna prolet arena consult 1

А всички знаем, че емоционалното и физическо състояние е много важно за успеха ни и в професията, нали?

Включихме се в събитието за фирмено обучение „Развий потенциала на своя бизнес“, където обменихме опит и се запознахме с много лидери, които управляват интересни бизнеси.

С част от екипа на „Арена-консулт“ ЕООД участвахме в събития свързани с лична мотивация и успех с един от най-големите, и най-добрите ментори в България.

Незабравимо преживяване свързано с много запознанства, емоция, полезни съвети обмяна на идеи.

Няма да е пресилено ако кажем, че осъществихме и фирмено турне. Да…екипа на Арена Консулт се увеличава постепенно и може да разчитате на нас независимо от кой град на България сте.

Решихме, че през пролетните месеци е най-добре да направим малка обиколка. Направихме и редица обучения на екипите ни в София, Пловдив, Стара Загора, Търговище.

Обученията и срещите на екипа на Арена Консулт са ежедневни, така сме сигурни, че независимо в кой град се намирате ще получите най-добрата услуга и консултация за кредит.

dinamichna prolet arena consult 2

Допълнително запознахме консултантите ни по градове с нашите партньори. Заедно създадохме ефективни планове за действие.

Организирахме фирмено събитие, обменихме полезни съвети за надграждане и обявихме голямата награда за най-успешен консултант.

Продължаваме все така, с много енергия и любов да работим и се развиваме!

Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.