fbpx

Арена Консулт наградена с престижната титла „Златен партньор на ОББ“

obb godishni nagradi arena consult 4

Арена Консулт наградена с престижната титла „Златен партньор на ОББ“ за 2023 година!

С огромна радост и гордост споделяме, че Арена Консулт – Лицензиран кредитен консултант и финансов посредник, бе отличена с престижната награда „Златен партньор на ОББ“ за 2023 година!

На официално събитие, проведено на 5 юли 2024 година в кк Слънчев бряг, ОББ връчи своите годишни награди за най-успешните партньори. За Арена Консулт бе чест и удоволствие да се нареди сред лидерите в сферата на кредитното консултиране в България и да получи това признание.

Благодарности

  • Благодарим на екипа на Арена Консулт – макар и малък на брой, нашият екип е голям по качество, лично отношение, пъстрота, надграждане и мотивация за развитие. Без тях тази награда нямаше да бъде възможна!
  • Благодарим на колегите от ОББ за съвместната работа и специално на Гергана Ангелова и Сузана Саздова за тяхната подкрепа. Вашата помощ и професионализъм са безценни!
  • Благодарим на г-жа Росица Хаджиларска, Регионален Мениджър за Североизточна България, за личното отношение и подкрепата. Вашата подкрепа значи много за нас!
  • Благодарим на нашите партньори за доверието и успешната съвместна работа.
  • Благодарим на нашите клиенти за доверието и възможността да им помогнем да реализират мечтите си.

obb godishni nagradi arena consult 2

Малка история на нашите успехи

Арена Консулт продължава да се утвърждава като лидер в сферата на кредитното консултиране и финансовото посредничество. Освен „Златен партньор на ОББ“, можем да се похвалим и с редица други постижения през годините:

  • Второ място в ДСК в сектор частно банкиране за 2018 година
  • Първо място във Варна за 2019 година Пощенска банка
  • Сертификат за успешно преминало обучение от лидерска академия „Успяваме заедно“ от 2024 година

Тези признания са резултат от нашата неуморна работа, професионализъм и стремеж към най-доброто обслужване на клиентите ни.

Продължаваме напред с увереност и мотивация, горди от постигнатото и с готовност за нови предизвикателства. За тези, които не са избрали да станат част от нашия екип – можете само да съжалявате. Нашите консултанти знаят каква грижа полагаме за тях, събитията, които организираме, и знанията, които споделяме.

Благодарим на всички за подкрепата и доверието. Продължаваме да се стремим към върхови постижения и да помагаме на нашите клиенти да реализират своите мечти!

Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.