fbpx

Управителят на Арена Консулт получи престижен сертификат

arena consult liderska akademia 1

С гордост споделяме, че нашият управител, г-жа Мария Йорданова, беше отличена на много високо ниво след успешното приключване на 10-тото издание на Лидерска Академия „Успяваме заедно в България“, организирана от Съвета на жените в бизнеса в България.

От октомври 2023 година до юни 2024 година, г-жа Йорданова имаше привилегията да бъде сред най-успешните дами в България – жени със силни характери и доказани лидери.

Участието ѝ в тази престижна програма не само подчертава нейните лидерски качества, но и нейния стремеж към непрекъснато развитие и усъвършенстване.
arena consult liderska akademia 3
По време на обучителната програма, г-жа Йорданова пътуваше активно, като всяко пътуване я зареждаше с нови знания и опит. Тя се обучаваше от изключителни жени и доказани професионалисти, което ѝ помогна да разшири своите знания и умения.
t20240620 456
За г-жа Йорданова беше чест да получи сертификата си от Цветанка Минчева, председател на УС на СЖББ и главен изпълнителен директор на UniCredit Bulbank, инж. д-р Боряна Манолова, член на УС на СЖББ и главен изпълнителен директор на Siemens за България, Украйна, Северна Македония и Екатерина Кирилова, ръководител на програмата и главен изпълнителен директор на Уникредит Кънсюмър Файненсинг.
arena consult liderska akademia 4 copy
Управителят на Арена Консулт  изразява своята благодарност към всички, които са били част от този път – за енергията, за смеха и за уважението. Тя подчертава, че продължава напред и нагоре, гордеейки се с постиженията си като управител на Арена Консулт – лицензирана агенция за кредитно консултиране от БНБ.
През последната година г-жа Мария Йорданова организира и участва в множество значими събития, както в България, така и в чужбина. Нейният успех в Лидерската Академия „Успяваме заедно в България“ е само част от многото ѝ постижения и тя продължава да вдъхновява и да води Арена Консулт към нови върхове.
Поздравления, г-жа Йорданова, за изключителните ви успехи и за всичко, което правите за развитието на Арена Консулт и подкрепата на българските граждани в тяхното финансово пътешествие!
Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.