fbpx

Въпроси и отговори за кредит с доход от Англия – срещи на живо в Лондон на 8.06 и 9.06

arena consult 10 2

Предстои ви покупка на имот с ипотечен кредит в България, а живеете и работите в Англия. Имате много въпроси за кредитирането на имота и искате да разберете отговорите? Заповядайте на среща с представителите на Арена Консулт в Лондон.

Ако живеете и работите в Англия и имате желание да закупите недвижим имот в България, не пропускайте нашето ексклузивно събитие на живо в Лондон! На 8 и 9 юни от 12:00 часа, в уютната обстановка на Suite 23, Riverside Building, 64 Orchard Place, Trinity Buoy Wharf, London, GB E14 0JW, ще имате възможността да получите ценна информация и съвети относно ипотечните кредити за българи в чужбина.

 

Какво ще научите на събитието?

1. Как да изтеглите ипотечен кредит с доходи от чужбина?

Много българи, работещи в Англия, се интересуват от възможността да инвестират в недвижим имот в България. Нашите експерти ще ви обяснят какви са стъпките за изтегляне на ипотечен кредит с доходи от чужбина и ще ви предоставят ясна и подробна информация за целия процес.

2. Какви са изискванията за кредитиране на българите, живеещи в Англия?

Ще разберете какви документи са необходими за кандидатстване за ипотечен кредит, как да докажете своите доходи и социален статус, както и кои са специфичните изисквания на банките.

3. Спецификите на кредитиране за българи в чужбина

Ще разгледаме основните предизвикателства и особености при изтеглянето на ипотечен кредит от български банки за българи, живеещи в чужбина. Нашите експерти ще споделят практически съвети и успешни истории, за да ви помогнат да се ориентирате в процеса.

Кои ще бъдат вашите водещите?

Мария Йорданова – Управител на Арена Консулт
Г-жа Йорданова е признат експерт с дългогодишен опит в сферата на ипотечните кредити и финансите. Тя ще сподели своите знания и опит, за да ви помогне да направите информирано решение относно инвестицията в недвижим имот в България.

valentina yordanova arena consult 2

Светла Чолакова – Представител на Арена Консулт за Англия
Г-жа Чолакова, която живее и работи в Англия от 2001 г., е специалист в областта на финансовите консултации, представител на Арена Консулт за Англия. Тя ще предостави ценна информация и практически съвети за българите, които желаят да закупят имот в България с ипотечен кредит.

svetla cholakova arenaconsult

 

Как да се регистрирате?
Събитието ще се проведе на 8 и 9 юни, в Suite 23, Riverside Building, 64 Orchard Place, Trinity Buoy Wharf, London, GB E14 0JW. Започваме в 12:00 часа и ви обещаваме една информативна и вдъхновяваща среща.

 

Необходима е предварителна резервация, местата са ограничени!

 

За да участвате, моля, регистрирайте се предварително, тъй като местата са ограничени. Можете да се регистрирате чрез нашия уебсайт или като се свържете с нас на office@arenaconsult.bg

Не пропускайте тази уникална възможност!

Присъединете се към нас и открийте как можете да инвестирате в своя бъдещ дом в България, дори докато живеете и работите в Англия.

Очакваме ви с нетърпение на 8 юни в Лондон!

Заповядайте на събитието и направете първата стъпка към вашия нов дом в България с помощта на експертите от Арена Консулт!

Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.