fbpx

Екипът на Арена Консулт – историята на Веселка Иванова

arena consult veselka ivanova

Днес имаме удоволствието да ви разкажем историята на Веселка Иванова

Екипът на Арена Консулт е пълен с прекрасни, енергични и дейни хора. Хора, за които работата е страст и кауза. Днес имаме удоволствието да разкажем за Веселка Иванова. Веси освен, че е страхотен кредитен консултант, който помага на хората да получат най-подходящия за тях кредит е и управител на Алвес Пропъртис – агенция за недвижими имоти във Варна.

 

Алвес Пропъртис

Нека Веси разкаже повече за нея, вижте какво споделя.

Казвам се Веселка Иванова и съм собственик и управител на агенция – Алвес Пропъртис.

Вече почти двадесет години това е моята работа и огромна част от живота ми. Знаете че голяма брой от недвижимите имоти се купуват с ипотечни кредити и всички брокери съдействаме в този процес. С г-жа Мария Йорданова ме срещна работата с по-трудните сделки с кредити.Такива, за които мнозина казваха че са невъзможни. Невъзможни, но с Арена Консулт ставаха факт. Така години наред се допълвахме в сложни казуси и сбъдвахме мечтите на клиентите.

Преди няколко години малкото ми момченце имаше животозастрашаващи здравословни проблеми. Много страшен и труден период за мен. Животът ми беше спрял. Интересуваше ме само и единствено да се възстанови детето ми. За щастие след година детето се оправи, но страха и притесненията останаха в мен. Изпаднах в тежка депресия и тревожност за бъдещето. Върнах се отново на работа, но вече бях друг човек.

Сега като погледна назад си мисля, че може би и съдбата се е намесила, защото работата пак ме срещна с г-жа Йорданова. Един ден тя ме покани на свое събитие и ми предложи да стана част от екипа от кредитните и консултанти. За миг си помислих да откажа,защото исках да имам повече време за малкото си момче. Приех със страх и притеснение заради всичко преживяно в личен план.

По късно в месеците аз се потопих в динамиката на работата със сделки на имоти с кредити, много обучения, семинари, презентации, събития на живо и сега смело мога да кажа,че лекарите спасиха моето дете, а мен ме спаси работата в Арена Консулт. За мен работата е удоволствие и адреналин. Ние работим прецизно,адекватно,бързо с умисъл и знания.

Ще се радвам да ни потърсите и станете наши клиенти. Ще получите персонална, професионална, безплатна експертиза за да можете да вземете вашето правилно решение.

 

arena consult ekip 1

 

 

Ако търсите допълнителна или основна работа, обичате да помагате на хората, желаете да се развивате като кредитен консултант – може да се свържите с нас. Станете част прекрасния екип на Арена Консулт.

Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.