fbpx

Ще се вдигнат ли лихвите по кредитите и кога ще паднат цените на недвижимите имоти? /Безплатен уебинар на 26.04.2023 г/

Безплатен уебинар Арена Консулт

Арена Консулт стартира редица събития свързани с кредитирането на имоти.

Не пропускайте да се включите в уебинара на живо на 26.04 от 19:00 часа с лесна регистрация в платформата на Zoom.

Водещ ще бъде управителят на Арена Консулт – г-жа Мария Йорданова, а специален гост Веселка Иванова – управител на фирма за недвижими имоти Алвес Пропъртис.

Ще разберете отговорите на едни от най-често задаваните въпроси от клиентите на Арена Консулт – кое е по-важно в ипотечния ни кредит, начина на образуване на лихвата или ГПР /годишния процент на лихвата/ = Плаваща или фиксирана лихва да изберем.

Какво да очаквате от уебинара “Ще се вдигнат ли лихвите по кредитите и кога ще паднат цените на недвижимите имоти?”

Възползвайте се от възможността да зададете въпросите си и получите отговор от опитни професионалисти.

  • Участвайки в ексклузивното събитие, ще имате възможност да научите от кредитния консултант Мария Йорданова ценна информация за ипотечните кредити, актуалните лихвените нива на пазара подводните камъни в офертите на банките, затяга ли се кредитирането у нас, затягат ли банките процента на финансиране. Експертът в недвижимите имоти и дългогодишен брокер г-жа Веселка Иванова ще ни сподели ще паднат ли цените на жилищата и какви са тенденциите на пазара на имоти.
  • Уебинарът ще Ви помогне да спестите време и пари. Ще Ви дадем отговор на най-често задаваните въпроси за ипотечните кредити. Включвайки се в събитието за ипотечни кредити, участниците ще получат за съвети и ще разберат как се образуват лихвените проценти, какви са допълнителните продукти към кредита и как го оскъпяват.
  • Уебинарът е организиран във време подходящо за всички: извън работно време, вечерта докато отмаряте лежерно. Може да го гледате от компютър или телефон от всяко място, стига да има Интернет връзка.

Бъдете в крак с новостите: Ипотечната индустрия непрекъснато се променя и участието в уебинара за ипотечни кредити може да Ви помогне да бъдете в крак с най-новите тенденции. Това знание може да бъде безценно, когато става въпрос за вземане на решения относно ипотеки.

Независимо дали ще купувате имот или сте част от областта на недвижимите имоти, а може би просто искате да научите повече за ипотеките, има много предимства да се включите в уебинара “Ще се вдигнат ли лихвите по кредитите и кога ще паднат цените на недвижимите имоти?

Разберете повече за водещите в уебинара?

Мария Йорданова – Управител на Арена Консулт

mariya yordanova arena consult

Мария Йорданова е майка, съпруга, дъщеря, авантюрист, пътешественик, инвеститор, мениджър, преподавател.

От 20 години е предприемач в различни сфери, от където идва и огромния й опит и знания. Създател и управител на няколко фирми, една от които е „Арена Консулт“ ЕООД.

През годините Арена Консулт се утвърди като водеща консултантска агенция, помогнала на стотици българи да изтеглят кредит. Арена Консулт ЕООД е от първите фирми, които получиха лиценз от БНБ BCI 0008 още през 2017 година.

Мария Йорданова е участвала в множество европейски проекти и организиране на мащабни събития.

 

Какво споделя за себе си другия наш гост

Веселка Иванова /управител на агенция за недвижими имоти Алвес Пропъртис/

veselka ivanova arena consult

Казвам се Веселка Иванова и съм брокер и управител на агенция за недвижими имоти Алвес Пропъртис. Работя в тази сфера вече 20 години и работата се превърна в част от моя живот.

В годините покупката с кредит стана ежедневие и в имотният пазар. Факт е, че брокерите съдействаме доколкото можем за банковото финансиране. Трудните и сложни кредити за които мнозина ми казваха че са невъзможни ме срещнаха с г-жа Мария Йорданова управителя на Арена Консулт.

С нейната професионална компетентност, прецизност, адекватност и бързина невъзможните кредити ставаха факт.

Като погледна назад може би и съдбата се е намесила, защото съвместната ни работа се преплиташе повече от 10 години.

Така тя стана и моя ментор в кредитния свят.

Г-жа Мария Йорданова успя да запали в мен огромното желание да изуча професията на кредитния консултант.

През 2021 г. тя ме покани да стана част от нейния екип. Приех с огромно удоволствие това предизвикателство, защото аз също я бях избрала в представата си за най- добър учител в банковото кредитиране.

За мен работата с Арена Консулт е удоволствие и адреналин. Всеки ден се надграждаме с нови знания, помагаме на клиентите да сбъдват мечтите си и това ми носи радост, удовлетвореност и добро финансово възнаграждение.

 

Запишете за безплатно за предстоящия уебинар с кратка регистрация в Zoom, като кликнете тук!

Запиши се

 

Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.