fbpx

Равносметка на Арена Консулт: Изминали събития за 2023 година

arena consult sabitiya 2

Уважаеми клиенти, колеги и партньори,

С гордост и радост споделяме с Вас някои от най-важните събития, в които участвахме през изминалата година. Във всяко от тях ние, от Арена Консулт, се стремяхме да споделим знанията и опита си, за да помогнем на всички наши клиенти и колеги да постигнат по-добри резултати, и научат от експерти новостите в кредитирането, и финансовите услуги.

Годината бе динамична и изпълнена с много активности. Радваме се, че успяхме да помогнем на много хора с нашия опит и знания. Но същевременно ние също не спряхме да се обучаваме и надграждаме, за да можем да се развиваме и Ви помагаме с експертно мнение и консултации.
Споделяме с вас част от значимите събитие за Арена Консулт.

Лектор в Инвест Клуб Варна. Госпожа Мария Йорданова имаше удоволствието да бъде лектор на събитие, организирано от Инвест Клуб Варна. Лекцията на  г-жа Мария Йорданова бе на тема кредити, начин на образуване на лихвата, получи се една прекрасна дискусия, в която участниците разбраха повече информация за лихвените проценти, важните детайли, на които да обръщат внимание при покупка на имот с кредит.

Срещата бе възможност за обмен на идеи и знания за инвестирането и финансовите пазари.

Член на Клуб BM Lady Варна и Лектор на Тема „Лични Финанси и Кредити и Банките в България“. Участието на госпожа Йорданова в Клуб BM Lady беше отлична възможност да сподели информация и съвети относно избор на банка при кредитиране, за какво да внимават хората, на които им предстои да купят имот с кредит.

bm lady

Конференция „Въпросите от Вас, отговорите и кафето от Нас град Варна“. Екипът на Арена Консулт организира конференция, където нашите клиенти и партньори имаха възможност да задават въпроси и да получат съвети от екипа на Арена Консулт относно кредити, избор на банка за ипотечен кредит и други важни въпроси от процедурата на кредитиране. В събитието се включиха хора, които имаха въпроси относно кредитирането на покупка на недвижим имот.

arena konsult obucheniya kreditirane 8

Конференция в Пловдив „Въпросите от Вас, отговорите и кафето от нас“. Продължавайки нашата мисия да подкрепяме и консултираме нашите клиенти, организирахме подобно събитие и в Пловдив, за да бъдем на разположение на всички, които имаха нужда от нашата помощ.

Тиймбилдинг през юни месец. През лятото проведохме тиймбилдинг с нашия екип, където споделихме и обменихме опит, и идеи за постигане на по-добри резултати и подобряване на отношенията.

arena konsult obucheniya kreditirane 2 1

Доброволец в тридневни ритрийти на Актив Ситинг и лектор „Финанси и Емоции“. Госпожа Йорданова участва като доброволец и лектор на ритрийти, където сподели знания и експертно мнение за финансово планиране, и взаимовръзката между финансите, и емоциите. Като в обученията от г-жа Мария Йорданова  бе засегната отново основната тема за покупка на имот с кредит, начините на образуване на лихвата, лихвени нива и оферти от банки.

activ siting

Участие в Лидерската Академия “ Успяваме заедно’Съвет на жените в бизнеса в България. Имахме честа  г-жа Йорданова да бъде избрана да участва в обученията на  Лидерската Академия на Съвета на Жените на Бизнеса, където обменихме опит и идеи с колеги от бранша.

Участие в събитие организирано от Алвес пропъртис с управител г-жа Веселка Иванова –  „Другата гледна точка“.  Вклюихме се с голямо удоволствие и подкрепихме събитие, организирано от агенция за недцижими имоти Алвес Пропъртис. Организатор на дискусията бе  Веселка Иванова, която освен Управител на Алвес Пропъртис е и кредитен консултант в Арена Консулт.

drugata gledna tochka arena consult sabitie 3 1
Експертното си мнение в събититеот споделиха също и Грациела Вичева – отличният брокер в Адрес недвижими имоти, Янимир Янков – топ брокерът на Имотека, оценителят на имоти Марияна Маркова от агенция Адванс, Гергана Димитрова от агенция за недвижими имоти Стил Проект, Антоанета Тошева от агенция Градев. В събитието се включи и управителят на Арена Консулт – г-жа Мария Йорданова.

Съдател и участник в конференция „Гласът на имотите“. Участвахме и в събитие, посветено на недвижимите имоти, където споделяхме своите знания и опит със заинтересованите страни. В началото на месец декември Арена Консулт – водеща агенция в сферата на кредитното консултиране организира първата по рода си конференция за пазара на недвижими имоти във Варна – “Гласът на имотите”. Съорганизатор на събитието бе и г-жа Веселка Иванова – управител на Алвес Пропъртис и кредитен консултант към Арена Консулт.

Събитието се проведе на 9.12 събота в Кампус 90 и успя да привлече интереса на над 120 човека – специалисти от сферата на недвижимите имоти, а също и хора от широката аудитория – потенциални купувачи и продавачи.Обсъждаха се казуси свързани с проблеми при покупка на недвижимо имущество, имоти с тежести, посетителите задаваха и много въпроси относно процедури при кандидатстване за ипотечен кредит, прехвърляне на имоти, както и реалната обстановка на пазара на недвижими имоти.

 

„Гласът на имотите“ се проведе в 2 части.

В първия модул, воден от Веселка Иванова, специални участници бяха: Мариян Йорданов – Съсобственик и мениджър в Нов Дом 1, Стоянка Гроздева – брокер и Управител на Ремакс Парнтърс, Янимир Янков от недвижими имоти Имотека и Деян Митев от Имоти Премиер.

 

 

Към втората част на форума водена от г-жа Мария Йорданова от Арена Консулт, интересът не беше по-малък и експертите в техните си сфери успяха да обяснят важни детайли при прехвърляне на имоти, прекратяване на договори и други зададени от публиката въпроси.

glasat2

Лектор на Тема „Банки и Кредити“ на Тиймбилдинг на агенция за недвижими имоти Нов Дом 1. Госпожа Йорданова беше лектор на тиймбилдинг събитие през декември месец, организирано от агенция Нов Дом 1, където сподели информация за банките и кредитите в България.

nov dom 1 lekciya

През годината организирахме и 3 уебинара. Като 2 от тях бе със специалното участие на партньорите ни от Англия. В съвместните ни уебинар с колегите от Англия обсъздахме какви са изискавнията за кредит на българи живеещи и работещи в чужбина.

Арена Консулт уебинар

А третият уебинар съвместно с г-жа Веселка Иванова споделихме опит и знания за онлайн аудиторията в България относно кредитирането на имоти.

Алвес Пропъртис

Управителят на Арена Консулт г-жа Йорданова бе поканена и да бъде част от събитието „Бизнес на високи токчета“, на което присъстваха над 250 бизнес дами в София в края на 2023 година.

biznes na visoki tokcheta

Бяхме част от ежеседмичните срещи на световната организация BNI във Варна през 2023 година. А на 21.02.2024 година предстои откриването на второто дружество за Варна – BNI Уникат, къето  г-жа Йорданова бе избрана да бъде и бизнес коориданотор на клуба.

bni unikat

Събитията от миналата година бяха вълнуващо приключение за нас, срещи с много нови хора, обмен на идеи и усилено учене.

Благодарим Ви, че бяхте заедно с нас и се радваме на възможността да продължим да работим заедно през тази година.

 

С уважение,
Мария Йорданова
Арена Консулт

Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.