fbpx

Предстоящо събитие на Арена Консулт в Лондон – 8.06 събота

valentina yordanova arena consult 2

Събитие на живо в Лондон предстои уикенда на 8.06- Въпроси и отговори за покупка на дом с ипотечен кредит с доход от Англия

Арена Консулт организира ексклузивно събитие на живо в Лондон за всички българи, живеещи и работещи в Англия, които искат да изтеглят ипотечен кредит от България.

Сигурни сме, че като хора, на които им предстои покупка на имот с ипотечен кредит в България, с доход от Англия, имате много въпроси за кредитирането на имота и искате да разберете отговорите. Точно затова Арена Консулт организира това събитие на живо в Лондон, за да можем да отговорим на всички Ви въпроси и да сме максимално полезни в процеса по кредитиране.

То ще се проведе на 8 юни от 12:00 часа, в уютната обстановка на Suite 23, Riverside Building, 64 Orchard Place, Trinity Buoy Wharf, London, GB E14 0JW, където ще имате възможността да получите ценна информация и съвети относно ипотечните кредити за българи в чужбина.

Кои са важните теми, които ще разгледаме на събитието?

Как да изтеглите ипотечен кредит с доходи от чужбина?

На събитието ще Ви запознаем със стъпките за изтегляне на ипотечен кредит с доходи от чужбина и ще ви предоставим ясна и подробна информация, на разбираем език, за целия процес. Водещ участник в събитието ще е Светла Чолакова – представител на Арена Консулт за Англия. Самата тя, живее от повече от 20 години в Англия и като човек закупил имот със заем от банката в България, се е сблъскала трудностите на хилядите българи в Обединеното кралство в процеса при купуване на имот.

svetla cholakova arenaconsult

Какви са изискванията за българи, живеещи в чужбина?

Ще разберете какви документи са ви необходими, как да докажете доходите и социалния си статус, както и кои са специфичните изисквания на банките.

Какви са спецификите на кредитиране за българи в чужбина?

Ще разгледаме основните предизвикателства и ще ви дадем практични съвети, за да се ориентирате успешно в процеса.

Като експерти в областта на кредитното косултиране с 14- годишен опит на пазара, ние от Арена Консулт сме помогнали на стотици българи, които живеят и работят в чужбина и искат да теглят ипотечен кредит за покупка на имот от България. Ние сме надежден партньор и се стараем да направим процеса по отпускане на кредит максимално лесен и изгоден за българите работещи в чужбина.

За да бъде това за тях още по-лесно и удобно организираме серия от събития и уебинари, на които се стремим да предоставим важна информация, която да насочи желаещите да получат кредитиране, както и даваме възможност на участниците да задават своите въпроси.

Едно от важните събития на живо, в което наскоро взехме участие и представихме възможностите за кредитиране на българи работещи в чужбина, беше събитие на Bulgaria Wants You, създадено от Иван Христов и Андрей Арнаудов – „Кариера и живот – защо в България?“ в Берлин. На него имахме възможността да се срещнем с много млади хора и да им обясним как лесно могат да закупят имот в България, дори с доход от чужбина.

За нас в Арена Консулт темата за българите, живеещи в чужбина, ни е много близка и важна и се стремим да споделяме информация за българите, които желаят да закупят дом в България, обяснявайки спецификите на този вид кредитиране. Точно затова управителя на Арена Консулт – Мария Йорданова, признат експерт с дългогодишен опит в сферата на ипотечните кредити и финансите, организира събитие на живо в Лондон, предназначено за българите в Англия, желаещи да изтеглят ипотечен кредит от българска банка с доход от чужбина. На него ще се срещнем лице в лице с хора, които имат нужда от съдействие в процеса по кредитиране и ще им предоставим важна информация за условията, кандидатстването и спецификите по получаване на ипотечен кредит с доход от Англия.

Ако и Вие желаете да закупите имот с ипотечен кредит в България, а живеете и работите в Англия, вероятно имате много въпроси свързани с кредитирането на имота и искате да разберете отговорите. Заповядайте на среща с нас, на ексклузивното ни събитие в Лондон!

Местата за събитието са ограничени, затова побързайте и резервирайте своетосега: https://arenaconsult.bg/vaprosi-i-otgovori-za-kredit-s-dohod-ot-angliya-sreshta-na-zhivo-v-london-na-8-06/

Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.