fbpx

От клиент до кредитен консултант в Арена Консулт – историята на Валя

valentina yordanova arena consult 3

Как от доволен клиент Валя ( Валентина Йорданова,  в дясно на горната снимка) се превърна в кредитен консултант и страхотен член на екипа на Арена Консулт, ще разберете от материала, който Валя подготви с много ентусиазъм. 🙂

Представяме Ви Валя и нейната история в Арена Консулт.

Здравейте!
Името ми е Валентина Йорданова и съм част от екипа на „Арена Консулт“ в град Варна.

С Мария Йорданова и „Арена Консулт“ се срещнах през 2017г., в качеството си на клиент , по препоръка на близка моя приятелка – също доволен клиент.

Тогава бях едва на 23 години и плахо пристъпвах към мечтата си за собствено жилище. Нямах нужните познания и нямаше да се справя без помощта на Мария.

Казусът беше сложен и бе една наситена с емоции и перипетии сделка, която въпреки всичко бе успешно завършена!

Удовлетворена и щастлива от факта, че имам свой дом и изключително благодарна за помощта и подкрепата, която получих по време на закупуването му споделях със свои близки и приятели за „Арена Консулт“.
Част от тях също се присъединиха към доволните клиенти на агенцията. Докато се работеха техните казуси, аз се информирах за всичко от Мария Йорданова / до какъв етап сме, какво предстои, какви документи са нужни, от къде и как да ги набавим и т,н / и така не след дълго станах част от екипа на Арена Консулт.

valentina yordanova arena consult 1

Това е едно от най-смислените решения, които съм вземала през живота си. За мен работата ми като Кредитен Консултант е едно невероятно приключение, което ми дава възможност да израствам в личен и професионален план.

Безкрайно щастлива съм, че имам възможността да работя сред екип от професионалисти и наш ментор да бъде именно Мария Йорданова, която за мен е изключителен професионалист и човек!

valentina yordanova arena consult 2

За мен е чест да бъда част от екипа Кредитни Консултант на „Арена Консулт“ и да помагам на нашите клиенти да сбъдват мечтите си !

При нужда от безплатна консултация при теглене на ипотечен, потребителски и фирмен кредит можете да се свържете с мен на office@arenaconsult.bg за град Варна и региона.

Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.