fbpx

Как помогнахме на десетки хора през пролетните месеци в Арена Консулт?

arena konsult obucheniya kreditirane 4

В Арена Консулт помагаме на хората от 2017 година, когато получихме лиценз от БНБ за кредитен консултант.

А през пролетните месеци на 2023 година организирахме редица събития, с които още повече да помогнем и информираме хората, които са решили да изтеглят ипотечен кредит.

arena konsult obucheniya kreditirane 8

На 26.04 започнахме с уебинар, където разисквахме с Веселка Иванова (Управител на Алвес Пропъртис) “Ще се вдигнат ли лихвите по кредитите и кога ще паднат цените на недвижимите имоти?”

veselka ivanova arena consult

В уебинара се регистрираха близо 120 човека. Всички зрители успяха да разберат какво се случва на пазара на имоти, какво се предлага като оферти на банковия пазар и на какво да обърнем внимание при тегленето на кредит.

Обучителните събития продължиха през май и юни.

Като огромен интерес предизвикаха уебинарите за българи работещи в чужбина.

svetla cholakova predstavitel arena consult angliya

Заедно със Светла Иванова – представител на Арена Консулт за Англия и управителят на Арена Консулт – Мария Йорданова успяха да отговорят на десетките въпроси за кредитиране на българи работещи в чужбина. Кредитирането на имот с доход от чужбина има своите специфики, за което всеки интересуващ се трябва да е добре информиран.

След онлайн събитията, организирахме и 2 събития на живо.

На 04.06 във Варна, в “Кампус 90” гостите имаха удоволствието да почерпят информация от почти целия екип на Арена Консулт.

А при нас в Арена Консулт, може да разчитате на разнообразие от услуги свързани с недвижими имоти, финансиране, счетоводство, право. Събитието във Варна също се радва на огромен интерес и бе отразено от 2 варненски медии.

На 15.06 четвъртък организирахме и събитие във втория град по големина в България – Пловдив.

Ексклузивно събитие където отново управителят на Арена Консулт – Мария Йорданова и Николай Петров – представител на Арена Консулт за Пловдив споделиха важна, и полезна информация за кредитирането на недвижим имот.

 

Какво често задаваха хората на организираните събития:

 

  • Каква е разликата между фиксирана и плаваща лихва
  • В каква валута да изтегля кредит
  • Как да изберем подходяща банка
  • Има ли индексация на лихвите
  • Как се образува лихвата
  • Каква е процедурата за теглене на кредит

 

В Арена Консулт призванието ни е да помагаме на хората предлагайки професионална помощ напълно безплатно. Ако и вие искате да се възползвате от добрите условия за кредитиране на недвижим имот, може да се свържете с нас. Работим на територията на цялата страна и ще се радваме да ви съдействаме по най-добрия начин.

 

За повече информация, може да се свържете с нас, като кликнете тук.

 

Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.