fbpx

Историята на Таня Златанова и  предизвикателството Арена Консулт

tanya zlatanova krediten konsultatn arena consult

Таня Златанова има  над 20 години успешна кариера в банковата сфера, но какво я подтиква към промяна и защо започва ново предизвикателство, ни разказва самата Таня.

 

Историята й е много интересна, със сигурност клиентите на Арена Консулт могат да разчитат на професионализъм и опитност.

Разберете какво ни споделя Таня сега.

Таня Златанова кредитен консултатн Арена Консулт

Казвам се Таня Златанова и работя като експерт „Учебна дейност“ в Център за професионално обучение „Златани“ и кредитен консултант в Арена Консулт.

Завършила съм Икономически Университет Варна със специалност магистър „Счетоводство и контрол“. Като стипендиант на програмата Hubert Humphrey, САЩ имах възможност да специализирам „Финанси и маркетинг“ в Boston University School of Management, Бостън, САЩ.

Повече от двадесет години имах успешна кариера в банковата сфера. Бях мениджър в едни от най – големите и бързо развиващите се банки в България, популяризирах нови продукти и услуги, създавах и мотивирах екипи и много обичах работата си, но това, което ценях най – много бяха ежедневните срещи с различни клиенти, работата и общуването ми с тях, техните лични истории.

С течение на времето осъзнах, че предлагането на банкови продукти и услуги е станало много разнообразно, но наред с това и изключително сложно и комплексно, а клиентите все по трудно се ориентират при вземане на информирано решение за своето финансово бъдеще. От друга страна административната работа заемаше все по – голяма част от моето ежедневие и ме отдалечаваше от възможността да контактувам и да работя пряко с клиенти, рутинните задачи ставаха все по – голяма част от моето ежедневие, а възможностите за творчество и индивидуален подход все по – малко…

И така докато се опитвах да взема решение как да продължа напред съдбата се намеси и банката, за която работех в момента бе погълната от друга банка. По това време аз бях регионален мениджър на баката, която се ликвидира и нямаше как да заема аналогична позиция на новото място. Тогава взех решение да напусна банковата сфера окончателно.

Решението не беше лесно, а и не знаех как да продължа напред освен, че искам да се занимавам с кредитно консултиране и да помагам на хората и малкия бизнес лесно да се ориентират в банковия пазар.

Започнах да работя самостоятелно, но работата ми ме срещна с г-жа Мария Йорданова и фирма Арена Консулт. Г-жа Йорданова ме покани на събитие, организирано от Арена Консулт. Това беше конференцията „Гласът на имотите“ – събитие единствено по рода си, провеждано в гр. Варна. Конференцията беше организирана изключително професионално в два панела и представяше гледните точки на различни професионалисти за състоянието на имотния пазар в града и страната. Бях впечатлена от професионализма и иновативния подход , които г-жа Мария Йорданова и нейният екип демонстрираха.

Тогава взех решение, че искам да бъда част от това, от този екип, който е динамичен, иновативен и най – вече демонстрира изключителен професионализъм и ангажираност към своите клиенти, не само да ги консултира, но и да има предоставя независима, обективна и експерта информация.

И така няколко седмици по – късно започна моето ново приключение с „Арена Консулт“. Смело мога да заявя, че колеги ми са отлични професионалисти, но и много ярки личности, а работата е просто удоволствие и е точно това, което търся, съчетание от професионализъм, динамика, обучения, събития на живо. При нас никога не е скучно и винаги има предизвикателства.

Работим с всички банки в България и намираме решения и за най – сложните и невъзможни казуси, а с големия опит, който има екипа за мен работата в Арена Консулт е висока летва. Ние поставяме на първо място нуждите на клиента, вземаме предвид цялостната финансова ситуация и предлагаме най – доброто решение не изобщо, а точно за него. Ние не просто намираме решения, но образоваме нашите клиенти как сами да го правят, при това напълно безпристрастно от позицията на експерти и не на последно място напълно безплатно.

Заповядайте, не се колебайте да станете наши клиенти. Ще получите лично отношение, професионализъм и внимание към всеки детайл, защото ние сме експертите на Ваша страна. Очакваме Ви!

 

Благодарим ти Таня! За нас е огромна чест да си част от екипа на Арена Консулт. Желаем ти много успехи!

 

Вие търсите ли нови предизвикателства, ново начало, нова работа?

Свържете се с нас, ще се радваме да разберем повече за вашите възможности.

Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.