fbpx

Предстоящ форум “Гласът на имотите” – програма и участници

novi sabitiya arena consult glasat na imotite 1

Последните години пазарът на недвижими имоти във Варна е динамичен, това създаде нуждата да се организира форум, който да помогне на специалисти от сферата на недвижимите имоти, както и на бъдещи купувачи, предимно купувайки имот с ипотечен кредит.

Като активни хора и професионалисти интересуващи се от сферата на недвижимите имоти, екипът на Арена Консулт реши да организира специализираната конференция “Гласът на имотите” – събитие на живо на 9.12 събота от 10:00 часа в Кампус 90, с вход безплатен във Варна за специалисти от сферата на недвижимите имоти и хора, които се интересуват от покупка на жилище с кредит.

“Гласът на имотите” е уникална по рода си конференция, която ще събере топ брокери от Варна, адвокати, помощник нотариус и кредитни консултанти.

novi sabitiya arena consult glasat na imotite 1

Събитие, което не може да пропуснете, защото ще разберете всичко актуално за пазара на имотите във Варна от водещи брокери, както и:

  • Кога ще спрат да се повишават цените на имотите?
  • Какво да очакваме през 2024г. На пазара на имоти?
  • До кога продавачът ще диктува условията по сделката?

Имотите са големи инвестиции, и често са свързани със значителни кредитни ангажименти. За мнозина този процес може да изглежда сложен и объркващ. Въпреки това, с правилното кредитно консултиране и съвети, той може да бъде значително по-лесен и по-успешен за купувач.

Вижте програмата, която екипа на Арена Консулт проектира и запазете безплатно място предварително. 

Конференцията ще се проведе в 2 части в съботния ден на 9.12 от 10:00 час в Кампус 90, входът и паркинга са участниците е безплатен.

Гласът на имотите конференция Варна

В първи дискусионен панел участие по горещите теми за пазара на недвижими имоти ще вземат – Веселка Иванова – брокер от Алвес Пропъртис, Мариян Йорданов – Съсобственик и мениджър в Нов Дом 1, Стоянка Гроздева – брокер и Управител на Ремакс Парнтърс, Янимир Янков от недвижими имоти Имотека и Деян Митев от Имоти Премиер. В панелът ще се включи и Мария Йорданова – Управител и кредитен консултант в Арена Консулт.

novi sabitiya arena consult glasat na imotite 2

Във втората част на конференцията предстоят да се обсъждат доста интересни теми, а участниците са експерти от правната система.

Част от темите във втората част, които ще се разискват са:

  • Какви са правата на кредитополучателите, ако попаднат при съдия изпълнител?
  • Законът за фалита на физическото лице – митове и легенди
  • Ще се увеличат ли данъците и таксите по придобиване на имотите и с колко от следващата година?
  • Предстои да са изравнят данъчни и пазарни оценки до какво ще доведе това?
  • За какво трябва да внимават клиентите при сключване на предварителен договор за покупка на имоти в строеж?

Участие ще вземат и пом. нотариус по заместване Митко Басаров, адв. Петя Кирова, ЧСИ Даниела Петрова Янкова, д-р Иво Костов – оценител на ТПВ, ФАФИ, НИ, МС, член на Американското общество на оценителите (ASA, USA), Полското научно дружеството на недвижимите имоти (TNN), член учредител на Камарата на независимите оценители в България, преподавател в катедра “Бизнес, инвестиции, недвижими имоти”, Икономически университет – Варна.

Именитите специалисти ще споделят съвети за какво да внимавате при изготвянето на документи и покупка на на недвижим имот, необходим ли ви е адвокат и какво купувачите често грешат.

novi sabitiya arena consult glasat na imotite 3

Конференцията “Гласът на имотите” е отличен начин да разберете най-новите тенденции и да се свържете с професионалисти в сферата на недвижимите имоти. Независимо дали сте бъдещ купувач, продавач, специалист от сферата на недвижимите имоти събитието “Гласът на имотите” ще ви помогне да направите информирани решения и да стъпите с увереност в света на недвижимите имоти.

Не губете време и запишете датата на събитието в календара си, за да отворите вратата към вашия мечтан дом!

 

Събитието ще бъде заснето и част кадрите ще бъдат публикувани в Интернет канали с цел популяризиране му

Местата са ограничени, запазете място предварително тук:

 

За повече информация за събитието:
Мария Йорданова: 0899 986 666
Веселка Иванова: 0884 388 734

 

Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.