fbpx

“Гласът на имотите” – конференция за пазара на недвижими имоти във Варна

glasat na imotite konferncia arena consult 1

Последните години пазарът на недвижими имоти във Варна е динамичен, това създаде нуждата да се организира форум, който да помогне на специалисти от сферата на недвижимите имоти, както и на бъдещи купувачи, предимно купувайки имот с ипотечен кредит.

Като активни хора, екипът на Арена Консулт реши да организира специализираната конференция “Гласът на имотите” – събитие на живо във Варна за специалисти от сферата на недвижимите имоти и хора, които се интересуват от покупка на жилище с кредит.

Предстоящото събитие е последствие от събитието „Другата гледна точка“, което се състоя през месец октомври и предизвика огромен интерес сред хората, които се вълнуват от сферата на недвижимите имоти.

Част от темите, които ще се засегнат в „Гласът на имотите“ на 9.12 от 10:00 часа в Кампус 90:

  • Могат ли да се купуват имоти от съдия изпълнител с ипотечен кредит и какво трябва да знаят?
  • Какви са правата на кредитополучателите, ако попаднат при съдия изпълнител?
  • Законът за фалита на физическото лице – митове и легенди
  • Ще се увеличат ли данъците и таксите по придобиване на имотите и с колко от следващата година?
  • Предстои да са изравнят данъчни и пазарни оценки до какво ще доведе това?
  • За какво трябва да внимават клиентите при сключване на предварителен договор за покупка на имоти в строеж?

Другата гледан точка - събитие Алвес Пропъртис и Арена Консулт

Пазарът на недвижими имоти във Варна е динамичен и различен, затова и 2 месеца след форума „Другата гледна точка“, през месец декември в уютната обстановка на Campus 90 град Варна, ще се състои, и специализираното събитие „Гласът на имотите“ – конференция за недвижими имоти и покупка на имот с кредит.

glasat na imotite konferncia arena consult 1

 

Имайки предвид, че закупуването на недвижим имот е една от най-големите инвестиции, която някои хора правят в живота си, важно е да бъдете информирани и добре подготвени.

За да направите правилно решение и да намерите своя мечтан дом, представяме ви специализираното събитие “Гласът на имотите” на 9.12 събота в Campus 90 в град Варна.

Събитие, което не може да пропуснете, защото ще разберете всичко актуално за пазара на имотите във Варна от водещи брокери, както и:

  • Кога ще спрат да се повишават цените на имотите?
  • Какво да очакваме през 2024г. На пазара на имоти?
  • До кога продавачът ще диктува условията по сделката?

Имотите са големи инвестиции, и често са свързани със значителни кредитни ангажименти. За мнозина този процес може да изглежда сложен и объркващ. Въпреки това, с правилното кредитно консултиране и съвети, той може да бъде значително по-лесен и по-успешен за купувача.

В “Гласът на имотите” участие ще вземе и специалистът по кредитно консултиране – Мария Йорданова от Арена Консулт.

Управителят на Арена Консулт ще сподели защо лихвите в България са все още толкова ниски?
От Мария Йорданова ще разберете и дали предстои вдигане на лихвите по ипотечните кредити и кога, и как се образуват, от какво зависи движението им на горе.

В “Гласът на имотите” участие ще вземат и пом. нотариус по заместване Митко Басаров, адв. Петя Кирова, ЧСИ Даниела Петрова Янкова, д-р Иво Костов – сертифициран оценител, член на американското общество на оценителите. Именитите специалисти ще споделят съвети за какво да внимавате при изготвянето на документи и покупка на на недвижим имот, необходим ли ви е адвокат и какво купувачите често грешат.

Конференцията “Гласът на имотите” е отличен начин да разберете най-новите тенденции и да се свържете с професионалисти в сферата на недвижимите имоти. Независимо дали сте бъдещ купувач, продавач, специалист от сферата на недвижимите имоти събитието “Гласът на имотите” ще ви помогне да направите информирани решения и да стъпите с увереност в света на недвижимите имоти. Не губете време и запишете датата на събитието в календара си, за да отворите вратата към вашия мечтан дом!

Конференцията “Гласът на имотите” ще се състои на 9.12 събота от 10:00 до 15:00 часа в Campus 90 град Варна. 
Програмата на събитието включва: 2 модула под формата на дискусия от поканените специалисти, кафе паузи и коктейл.
Входът е безплатен.

Гласът на имотите конференция Варна

Безплатен паркинг за участниците в събитието.

 

Събитието ще бъде заснето и част кадрите ще бъдат публикувани в Интернет канали с цел популяризиране му

Местата са ограничени и е необходимо предварително записване, от линка, тук:

 

Запиши се

 

За повече информация за събитието:

Мария Йорданова: 0899 986 666
Веселка Иванова: 0884 388 734

arena consult ekip 4

Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.