fbpx

Арена Консулт участва във важно събитие в Берлин:Кариера и живот – защо в България?

arena consult forum bulgaria wants you 2

На 13 април, събота, в Берлин се проведе едно много вълнуващо и стойностно събитие на Bulgaria Wants You, създадено от Иван Христов и Андрей Арнаудов – „Кариера и живот – защо в България?“

arena consult forum bulgaria wants you 8

Събитието представляваше Кариерен форум за българи в чужбина и се състоя в зала в Alte Münze в Берлин.

В началото на събитието беше представено вълнуващо видео на чужденци, които са избрали да живеят в България. Част от лекторите, които се включиха бяха Росен Плевнелиев – президент на България в периода 2012 – 2017 г., актьорът Самуел Финци, артистичното семейство на актрисата, сценарист и режисьор Яна Титова и актьора Алекс Алексиев, предприемачът Христо Попов, Люси Дяковска, Максим Бехар и други бележити българи.

Платформата Bulgaria Wants You има за цел да привлече български граждани от чужбина и да задържи българите на местния трудов пазар, като предлага възможности за работа и информация за живота в различните региони на страната, съобщава се на сайта й.

arena consult forum bulgaria wants you 7
Близо 1000 българи бяха гости на събитието, като в залата присъстваше и посланикът на България в Германия, Григор Порожанов.

Арена Консулт се присъедини към това уникално събитие, представяйки се със свой щанд. За нас беше истинска радост да се срещнем с толкова много млади хора и да им обясним как лесно могат да закупят имот в България, дори с доход от чужбина.

В Арена Консулт темата за българите, живеещи в чужбина, ни е много близка и важна. Затова често споделяме информация за българите, които желаят да закупят дом в България, обяснявайки спецификите на този вид кредитиране.

Свържете се с нас, ако и вие живеете в чужбина и искате да закупите дом в България!
Нашият екип от професионални консултанти е тук, за да ви помогне. Открийте мечтания дом с екипа брокери на Арена Консулт, възползвайте се от безплатна консултация за ипотечни кредити с Арена Консулт.

За контакт:
Телефон: 0899 986 666
Уебсайт: www.arenaconsult.bg

 

Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.