Съобщение за грешка

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/arenacon/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/arenacon/public_html/includes/menu.inc).

Рефинансиране на кредити

В условията на свръхликвидност и ниска кредитна активност банките стават все по-конкурентни и гъвкави по отношение стремежа си да предлагат кредити с цел окончателно погасяване на заеми, отпуснати от други банки, естествено на лица с добра кредитна история. Защо да рефинасирам? Защо да правя излишни разходи? Това са първите въпроси, които ще ни зададете. Когато сте теглили кредита, примерно преди 4-5 години, тогава сте били доволни от условията по вашия кредит в момента. Междувременно на банковия пазар са настъпили много промени, които касаят кредитирането и лихвените проценти, приемане на нови закони, промяна на съществуващи, оптадане на такси, намаляване на лихвените порценти драстично. Това са все условия, които предполагат, че трябва да насочите мислитете си към рефинасиране за оставащия срок от 15 годнини например е най-често срещания случай. Рефинансирането Ви дава възможност да промените изцяло условията по кредита си. Рефинансирането на кредита Ви може да намали вноските, лихвите, срока за изплащане – всички условия по вашия кредит. С добре обмисленото рефинансиране на кредити, извършено след консултация със специалист, можете да контролирате ефективно и в своя полза финансовите си задължения. Така месечните ви разходи могат да намалеят значително, да не кажем драстично. Какво ще спечелите от едно рефинансиране на кредит: Най-често се търси комбинация от следните ефекти 1. Намален лихвен процент и по-ниски месечни погасителни вноски. Вече имаме клиенти с разилка в сумата от спестени лихви и такси за останалия период в рамките на 35-4000 лв / Разбира се това зависи от сумата и срока на кредита / 2. Оптимизация на плащанията по кредита (увеличаване или намаляване на срока на кредита и/или вида на вноските). 3. Управление на валутния и лихвения риск по настоящите задължения (превалутиране на кредита, промяна в начина на лихвообразуване). 4. Липса на такси за обслужване, което води до по-нисък Годишен процент на разходите. 5. Опция за теглене на допълнителна сума при по-висока оценка на имота, обезпечаващ кредита. 6. Възможност за рефинансиране на кредити – няколко - с един ипотечен с много по ниски лихвени проценти. По този начин се постига удобство при обслужването и намаляване на общата цена на финасиране Някои банки предлагат преференциални условия и отстъпки по кредитите си предназначени за рефинансиране. За да се постигне положителен финансов ефект от рефинансирането на кредит, е необходимо да се пресметнат съпътсващите тази процедура разходи - нотариалните такси и други разноски по заличаване на ипотека и учредяването на новата, разходите по оценка и застраховане на обезпечението и др. Използвайки нашите услуги, ние можем да Ви договорим още по-преференциални условия и ниска лихва при рефинсиране от старндартните условия в някои от банките.

 

Заявка за безплатна консултация