Лагер „Децата и парите“

Уважаеми клиенти, партньори и приятели,
Имам удоволствието да Ви съобщя, че за сезон 2017 ще предложим на Вашите деца нов, уникален продукт с помощта на който ще инвестирате, както в отдиха и здравето на децата, така и в тяхната финансова грамотност.
Лагер „Децата и парите“ и „Как да създадем предприемачески дух у тях“
В продукта, който сме разработили водеща е автобиографията на един от най-богатите хора в света - милиардера Уорън Бъфет. Неговата автобиография е впечатляваща - купува първите си акции на 11 години. На 80 годишна възраст той се нарежда в класацията на инвеститор номер №1 в света. Уникален е с невероятния си усет, с поведението си и любимец на американците заради непринудеността си. Въпреки възможностите си, той продължава да живее в къщата закупена през 1958г. за 31 500 долара и работи в скромен офис, няма мобилен телефон, не ползва услугите на шофоьор, но пък ежегодния обяд с него от десет години насам се продава на търг и е поскъпнал 84 пъти до 2.11 млн. долара. Според Бъфет децата трябва да се учат на бизнес в ранна детска възраст, за да изградят навици, които в последствие ще им помогнат не само в бизнеса, но и в живота.

Нашата туристическа компания в партньорство с ”Арена-консулт” ЕООД, лицензиран кредитен посредник BCI00008 от Българска Народна Банка и единствения към този момент в Североизточна България ще организират пет-дневен лагер на море и планина на тема „Децата и парите“. Ще съчетаем отдиха на море или планина със забавни игри, обучения и срещи с интересни успели личности - с банкери, с инвеститори. Ще дискутираме следните теми:
Тема „ Как децата да успеят в бизнеса и живота“? Какво трябва да знаят децата за парите“? Уроци от училище, които трябва да забравим като: Провалът е недопустим, отличник не значи успял човек или успешен предприемач“.
Тема "От къде идват парите? Как да си изрботим свои? Как да съставим и разработим малък семеен бюджет? Тайните на успешния бизнес неща, които няма да научите в училище."
Тема "Банките в България. Разлика между дебитна и кредитна карта. Как работят кредитните карти, какъв гратисен период имат, как да се предпазят от измами. Разлика между банки, фирми за бързи кредити и заложни къщи. Какво е кредит и какви видове има. Какво е лихва и как се изчислява? Колко високи могат да бъдат лихвите по едни кредит и за какво да внимаваме. Разказ от първо лице. Какво представлява професията кредитен консултант и защо трябва да използваме услугите на лицензирани такива?"
Тема "Искам да съм предпримач. Митовете за предприемачеството. Как се създават качествата на един предприемач още от детството му. Може ли всеки да бъде предприемач?"
Тема "Провали - колко болезненини са те, но и колко необходими са, ако човек иска да успее."
Тема "Успешният бизнес не се прави само заради пари, в какво се крие щастието и колко ценно може да бъде даряването."
Тема "Фондова борса, що е то. Как може да инвестираме, какви са рисковете, разказ от първо лице."
Тема "Историите и Съветите на богатите хора : Стив Джобс, Хенри Форд, Марк Зукъбърг, Уорън Бъфет, Донал Тръмп, Катерина Фейк"

Информация за програмата на сайт www.berigobg.com