Благотворителен семинар на тема: Ипотечно кредитиране и рефинансиране

Арена Консулт организира благотворителен семинар, свързан с тънкостите при тегленето на ипотечни кредити и рефинансирането им.
Инициативата е основно с благотворителна цел и ще подпомогне Фондация „АРТОН България” и нейната кауза да подкрепя възстановяването на децата с онкологични заболявания от цялата страна.
В клиника по детска хематология и онкология към УМБАЛ Св. Марина – Варна, Фондация „АРТОН България” провежда специализирана програма по системна арт терапия и музикотерапия за всички деца с онкологични заболявания.
Всички събрани средства ще подкрепят дейността на Фондация "АРТОН България" чрез осигуряване на художествени материали и музикални инструменти за болнична програма "АРТОН" - системна арт терапия и музикотерапия за децата в клиниките по детска онкохематология.
Арена Консулт е лицензиран кредитен посредник с номер BCI 00008 от Българска Народна Банка с опит и отлични познания в сферата на кредитирането, вещното право, осигурителното законодателство.
На семинара ще бъдат дискутирани теми свързани с тънкостите при рефинансирането, обединяване на задължения и актуални въпроси свързани с подводните камъни при ипотечното кредитиране. Дискусията ще бъде отворена и всеки ще има възможност да задава въпроси, които го вълнуват.
• Как да изберем най-изгодният ипотечен кредит, като си спестим обикалянето по банкови институции?
• За какво да внимаваме при покупката на имот с кредит?
• Какви са казусите при закупуване на ново жилище?
• Какви са възможностите и стъпките за успешна сделка?
• Как да рефинансираме кредита си на по-добри условия?
• Какви са съпътстващите разходи при рефинансиране?
• Как можем да спестим всички съпътстващи разходи по рефинансирането на ипотечен кредит?
• Кога си струва да рефинансираме?
• За какво да внимаваме при рефинансиране и обединяване на задължения?
Дата на провеждане: 9 декември – събота
Час на провеждане: 11:00 часа
Място: Арт салон, Радио Варна /гр. Варна, бул. Приморски 22/.
Цена за участие: 20лв. предварително преведени по сметка:
Банков код/ SWIFT/ BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG04 UNCR 7000 1521 3258 82
Обслужваща банка: Уникредит Булбанк
Освен полезните знания и добрата кауза, всички присъстващи ще получат възможност за индивидуална безплатна консултация. Всеки желаещ да подкрепи благотворителната кауза може да получи повече информация на страницата на събитието https://www.facebook.com/events/762321230637664/ или да се свърже с организаторите на тел. 052/636 17. Който иска да се запознае отблизо с каузата, която подкрепяме може да посети официалния сайт на фондацията http://artonfoundation.bg/

За заявки/контакти :
GSM: 0899 98 66 66, 0899 98 66 67

www.arenaconsult.bg

E-mail: arenacosultm@gmail.com