Как да осигурим пари за почивка като обединим и рефинансираме кредитите си

Отговорът ще Ви го дадем ние от „Арена-консулт“ ЕООД на нашия тричасов семинар:
1. Ще дискутираме имате ли кредити и как може да намалите кредитната си тежест . Каква част от бюджета Ви заемат вноските по кредитите и тежи ли Ви това? Можете ли с парите, които ще спеститие ОТ ПРЕДОГОВАРЯНЕ да отидете на почивка? Ще дискутираме ниската цена на кредитния ресурс в момента. Ще дисктураме имате ли нужда от кредит за дом, или бизнес.
2. Ще дискутираме знаете ли къде се осигурявате по УПФ и какво се случва там?
Всички, които присъстват на семинара ще имат уникалната възможност да ни станат клиенти и услугата ни за тях свързана с рефинансиране, обединяване на задължения ще бъде безплатна. Ще им договорим префернциални условия, ниски лихви.
Цена за участие в семинара - 15лв, които ще бъдат дарени съответно на онкоболни деца и Кръвен център Варна.
„Арена-консулт“ е единствения лицензиран кредитен посредник с номер BCI 00008 от БНБ на територията на гр.Варна и Североизточна България. Работим с над 10 банки. За последните пет години имаме стотици доволни клиенти, които с наша помощ се сдобиха с имот, намалиха неописумо кредитната си тежест, осигуриха пари за своя бизнес. Ще чуете разкази от първо лице.
Заповядайте да научите нещо ново, да освободите семейния бюджет. Помогнете да спасим човешки живот.
Забележка: Участието е потвърдено при подаване на заявка за участие и при 100% плащане по банков път по сметката на „Арена- консулт” ЕООД. За издаване на фактура участниците е нужно да попълнят своите данни.
Семинарът се провежда:
При минимум 10 човека - в офиса на „Арена-консулт” ЕООД на ул. Неофит Бозвели № 36 от 17.00 часа
При над 10 човека – в залата на Радио Варна от 17.00 часа

За заявки/контакти :
GSM: 0899 98 66 66, 0899 98 66 67

www.arenaconsult.bg

E-mail: arenacosultm@gmail.com