Автомобилно кредитиране

Уважаеми клиенти,
Като партьори на Финсити ООД имаме удоволствието да Ви предложим изключително нова услуга на една от най-бързо развиващитите се компании в Европа в сегмента на Автомобилно кредитиране.
Компанията е подкрепена от инвестиционният фонд Accession Mezzanine Capital III, в който съинвеститори и акционери са Европейската Банка за Възстановяване и Развитие и Европейския Инвестиционен фонд и към момента активно оперира в Латвия, Литва, Естония, Полша, Грузия, Армения, Румъния.
Групата в България предлага единствено лизингова услуга под формата на два основни продукта:

1. Стандартен финансов лизинг на леки автомобили, без ограничение във възрастта на автомобила. Това, което прави продукта уникален от останалите лизингови продукти на пазара е фокуса върху сегмента на употребяваните леки автомобили, където се наблюдава недостиг на финансови алтернативи за клиентите.
2. Обратен лизинг на леки автомобили за физически лица /алтернатива на потребителски кредит/. Физическо лице, което вече има закупен лек автомобил, но в момента има нужда от финансиране за покриване на свои и/или потребителски нужди, кандидатства за обратен лизинг . След съответното проучване на клиента , оценката на автомобила и одобрение компанията закупува лекия автомобил от клиента / с което на практика му предоставя нужното финансиране/, регистрира го на свое има и го отдава на лизинг на същия клиент/ обратен лизинг/
В този си вид, продуктът няма аналог на българския пазар.

Параметри на финасиране:
1. Сума на финасиране – от 500 до 22 000 лв
2. Срок на финасиране от 6 месеца до 6 години
3. Самоучастие минимум – 10% от стойността на автомобила
4. Клиенти постоянно пребиващи в страната физически лица на възраст между 21 -65 години, които имат регулиран доход от заплата, пенсия, наем, дивидент.
Важно! Документ за доход няма да бъде изискван от клиентите.

Кандидатстване : подавате на заявка през нашия сайт или на място в офиса.