Блог

Облекчаващ механизъм за обслужване на редовните кредити на своите клиенти.

Механизмът за облекчаване на клиентите е съобразен с изискванията на БНБ и Европейския банков орган и е изготвен в рамките на Асоциацията на банките в България.

Кой може да се възползва от този механизъм за предоговаряне?

Колко да харча, колко да спестявам?

Колко да харча и колко да спестявам - почти всеки си е задавал тези въпроси. А след като си отговори, идва и следващият, който често е и по-сложен - как да спестявам. Като цяло при всеки човек е различно - всичко зaвиси от дохода, разходите, както и рисковия профил.

Петте неща, които кризата така и не промени

Фалирали компании, изгубени милиарди инвестиции и спестявания, милиони променени животи... За много хора си остава мистерия как подскачащите цифри по мониторите на едни костюмирани хора в манхатанските небостъргачи могат да оставят гръцки докер на улицата.

ББР стартира нова кредитна програма за 300 млн. евро по плана Юнкер

Българска банка за развитие (ББР) стартира програма за 300 млн. евро по „Плана за инвестиции за Европа“, известен като плана „Юнкер“, съобщава investor.bg.

Сибанк отпуска заеми за още 200 млн. лв. по програма COSME

Между 50% и 70% обезпеченост на кредита се изисква от малките и средните предприятия, които ползват финансиране по гаранционната схема COSME. Споразумения с Европейския инвестиционен фонд (ЕИФ) имат Райфайзенбанк, Сибанк и "Райфайзен лизинг".

Въпроси от наши клиенти

1. Кредити ли уреждате?
Ние не сме дружество уреждащо кредити. Ние сме независим посредник, който се стреми да Ви договори най-доброто към момента предложение на пазара за Вашия конкретен продукт.
Предимствата при нас са:

Новият закон за ипотечен кредит

Очаквайте през месец март приемане на новият закон за ипотечен кредит, които ще хармонизира с Европейската рамка.
Законът предвижда цялостно регулиране, ето и някой от съществените промени
- Таксата за предсрочно погасяване отпада, независимо от сумата