Евро кредити и европейско финансиране

Защо Евро кредити?
Уважаеми клиенти,
Щом четете точно тази страница, значи сте човек който има нужда да прочете това:
Ние с помощта на водещи консултантски фирми съдействаме за изготвянето, управлението и изпълнението на европейски проекти.
В годините обаче, това с което се сблъскахме е неграмотността –/заявявам го най-отговорно и смело / на консултанти на отговорни длъжности и позиции,които консултират фирми за европейски проекти и не могат да направят разлика между данъчна и опростена фактура, не могат да направят разлика между фирмено и потребителско кредитиране.Още по-малко пък да ги е грижа как ще бъде изпълнен проекта и колко удоволетворен от целия „филм“ ще остане бенефициентът . Това е и причината много от одобрените проекти да не могат да стартират / тъй като не могат да получат необходимото финансиране/ или пък да има забавяне в дейностите / отново поради липса на финансиране/.
Уважаеми клиенти, управлението и изпълнението на европейски проект е дълга и тежка процедура. Тя е възможна единствено и само при добре разчетени финанси за които трябва да се мисли още в началото.
Защо в началото? Защото, ако се консултирате с правилния консултант може да се окаже,че поради свързаност на фирмите или лоша кредитна задлъжнялост, или липса на обезпечение, или липса на недостатъчни обороти, или липса на печалба никоя банка няма да Ви финансира. Тази двучасова консултация,ще Ви спести време и допълнителни такси.
Ако пък се окаже, че Вие сте перфектният клиент и е възможно финансиране от банка,и сте наясно, че разходите по лихви и кредити са недопустим разход в европейските проекти,тогава е много важно да се обсъдят условията при които се отпускат Евро кредитите, цената на ресурса, таксите, времето за отпускане. Тази двучасова консултация ще Ви спести много време след одобрението на проекта и при стартирането и ще Ви помогне в правилното планиране.
Ние от Арена-консулт си партнираме с банки, които имат разработени продукти за почти всички оперативни програми. Целта е да се улесни достъпа на малките и средни предприятия до финансиране, което им дава възможноста да повишат своята конкурентноспособност.
Не пропускайте възможноста да се свържете с нас.Ще Ви договорим по-ниски лихви, обезпечения и такси и ще Ви помогнем да изберете подходящия банков продукт, или комбинация от продукти. В случай на желание от Ваша страна, можем да Ви предложим и специализирани застраховки.

Не се колебайте и подайте ЗАЯВКА

Запомнете: В спечеления и одобрен проект единственият, който носи отговорност при изпълнението му това сте Вие – бенефициентът. Нямате право на грешки!!!